Ministerstvo zahraničních věcí - Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na místo kuchaře – cukráře specialistu v ústředí MZV ČR s předpokladem vyslání na SZEU Brusel

Tento dokument byl načten z úřední desky, kterou vede Ministerstvo zahraničních věcí.


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na místo kuchaře – cukráře specialistu v ústředí MZV ČR s předpokladem vyslání na SZEU Brusel
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na místo kuchaře – cukráře specialistu v ústředí MZV ČR s předpokladem vyslání na SZEU Brusel | Ministerstvo zahraničních věcí České republikyTato webová stránka pro správné zobrazení obsahu používá technologie Cookies a JavaScript.Doporučujeme tyto technologie ve vašem prohlížeči aktivovat.V případě nesprávného zobrazení obsahu stránek si požadované informace můžete vyžádat emailem na wwwadmin@mzv.cz
02.09.2024 / 09:55 | Aktualizováno: 02.09.2024 / 10:09
 
Státní tajemník v Ministerstvu zahraničních věcí ČR vyhlašuje ve smyslu § 30 odst.1 zák.č. 262/2006 Sb <.>,zákoník práce (dále jen „zákon“) výběrové řízení na obsazení místa kuchaře – cukráře specialistu v ústředí MZV ČR s předpokladem vyslání na SZEU Brusel v pracovním poměru <.>
Práce na tomto pracovním místě bude vykonávána v pracovním poměru na dobu určitou 1 roku,s možností prodloužení na standardní dobu vyslání 4 roky,a den nástupu bude určen v závislosti na dokončení daného výběrového řízení <.>
Pracovní místo je zařazeno podle Přílohy k zákonu do 6.platové třídy <.>
Na pracovním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti:
- samostatná příprava společenských podniků pořádaných na rezidenci a na zastupitelském úřadě (příprava a výroba specialit české a mezinárodní kuchyně,obědů,večeří,rautů,buffet dinnerů,recepcí,číší vína) včetně etikety stolování
- sestavování menu a kalkulací podle typu společenského podniku
- samostatný výběr a nákup potravin
- vypracovávání podkladů pro vyhotovení objednávek a výdejek materiálu nutného pro zajištění pořádaných stykových akcí
- komunikace s dodavateli ohledně výběru a kvality požadovaného zboží a zodpovědnost za jeho přejímku (váha,počet,kvalita atd.)
- odpovědnost za gastronomickou úroveň a kvalitu připravovaných pokrmů a zodpovědnost za dodržování příslušných bezpečnostních a hygienických předpisů a standardů,včetně dodržování technologických postupů výroby jídel
- zodpovědnost za bezpečnost kuchyně (zejm.vypínání plyn...

Načteno

edesky.cz/d/11244424

Meta

Nic nerozpoznáno


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Chcete vědět víc?

Více dokumentů od Ministerstvo zahraničních věcí      Zasílat nové dokumenty emailem      Napište portálu edesky.cz