« Najít podobné dokumenty

MČ Brno - Vinohrady - Dotaz ze dne 5.5.2022 - DiscGolfového hřiště

Tento dokument byl načten z úřední desky, kterou vede MČ Brno - Vinohrady.


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Dotaz ze dne 5.5.2022 - DiscGolfového hřiště
Žádost o poskytnutí informace ve smyslu zákona č.106/1999 Sb <.>,o svobodném přístupu k informacím,ve znění pozděišM-n mhd—="“-
<br> Text žádosti:
<br> Dle zákona č.106/1999 Sb.o svobodném přístupu k informacím žádám o odpověď na následující dotazy:
<br> 1.Kdo je autorem projektu DiscGolfového hřiště schváleného Radou městské části Brno— Vinohrady dne 8.12.2021 na jejím mimořádném zasedání? Objevil se tento projekt již v předchozích letech v Participativním rozpočtu města Brna „Dáme na vás“ a pokud ano,vi autor návrhu DiscGoIgového hřiště o XXX,že byl jeho záměr využít pro účely MČ Brno— Vinohrady?
<br> 2.Kdo byl předkladatelem návrhu DiscGolfu v Radě MČ Brno-Vinohrady? Jak hlasovali členové RMČ o předloženém projektu (prosím jmenné hlasování PRO:PROTl:ZDRŽEL SE,příp.nepřítomenj?
<br> 3.Vyjádřily se ktomuto záměru příslušné komise RMČ a pokud ano,jak? Pokud ano,doporučily komise projekt Radě MČ ke schválení? Pokud se nevyjádřily,proč tomu tak nebylo?
<br> 4.Jakým způsobem prověřil předkladatel či autor projektu vhodnost umístění tohoto hřiště v místě,které je běžně využíváno pro sportovní a relaxační aktivity obyvatel MČ Brno- Vinohrady? Konzuitoval předkladatel či autor projektu DiscGolfové hřiště s obyvateli Vinohrad,zejména v souvislosti s prokázáním účelnosti vynaložených financí MČ Brno- Vinohrady?
<br> 5.Jaké bude využití tohoto hřiště? Bude — s ohledem ke specifikům tohoto sportu a jeho nízké rozšířenosti- zajištěno využití tohoto hřiště zájemci o tento sport? Pokud ano,jak?
<br> 6.Jakým způsobem byla stanovena výsledná cena vybudování tohoto hřiště? Bylo vypsáno veřejné výběrové řízení na zhotovitele a pokud ano,jakým způsobem a jaká byla cenová nabídka jinych zhotovitelských firem?

Načteno

edesky.cz/d/5382169

Meta

Rozpočet   Zákon 106/1999  


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Chcete vědět víc?

Více dokumentů od MČ Brno - Vinohrady      Zasílat nové dokumenty emailem      Napište portálu edesky.cz