Obec Rybí - Recept na svěží vietnamské letní závitky Nem cuốn od šéfkuchaře Tom restaurantu ve Zlíně

Tento dokument byl načten z úřední desky, kterou vede Obec Rybí.


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Recept na svěží vietnamské letní závitky Nem cuốn od šéfkuchaře Tom restaurantu ve Zlíně
Zlín: Recept na svěží vietnamské letní závitky Nem cuốn od šéfkuchaře Tom restaurantu ve Zlíně - Regiony ČR.cz | Kuchyně | Česká republika,Zlínský kraj,okres Zlín,Zlín - MagazínPřipravujeme
×
Zdroj: Regiony ČR/Tom restaurant Zlín - Nem cuốn – vietnamské letní závitky
Vietnamské letní závitky Nem cuốn jsou ideální volbou pro zdravou a chutnou večeři po XXXX XXX.Nejenže osvěžíte své chuťové buňky,ale také si vychutnáte pokrm,který potěší i oči.Šéfkuchař XXXXXX XXX XXXX z XXX restaurantu ve Zlíně se podělí o svůj oblíbený recept,který je nejen lahodný,ale i jednoduchý na přípravu <.>
Vietnamské letní závitky Nem cuốn jsou ideální volbou pro zdravou a chutnou večeři po XXXX XXX.Nejenže osvěžíte své chuťové buňky,ale také si vychutnáte pokrm,který potěší i oči.Šéfkuchař XXXXXX XXX XXXX z XXX restaurantu ve Zlíně se podělí o svůj oblíbený recept,který je nejen lahodný,ale i jednoduchý na přípravu <.>
Redakce Regiony ČR
Suroviny
Suroviny na závitky (20 ks): 20 rýžových papírů,1 balení tenkých rýžových nudlí (Bún),sezamový olej,1 necelá okurka,1 svazek koriandru,6 vajec,60 krevet,ledový salát,1 mango,pražené arašídy
Suroviny na omáčku: 4 lžíce rybí omáčky,20 g čerstvého ananasu,1/2 limetky,3 lžičky třtinového cukru,3 stroužky česneku,čerstvá chilli paprička,250 ml horké vody
Postup přípravy závitků:
Všechny vejce rozklepeme do hrníčku,vidličkou je rozšleháme,osolíme a opepříme.Následně je vlijeme na pánev a na mírném plameni opékáme.Omeletu obrátíme a osmažíme i z druhé strany.Hotovou dáme stranou a nakrájíme na nudličky <.>
Mango a okurku oloupeme a nakrájíme na menší,tenké nudličky,salát natrháme na menší kousky <.>
Dáme vařit dva hrnce s vodou.V jednom uvaříme podle návodu nudle,pak je propláchneme studenou vodou a pokapeme olejem,aby se neslepily <.>
Ve druhém hrnci spaříme krevety.Stačí je vařit krátce,aby zrůžověly (syrové jsou šedivé) a poté je vyndáme.Následně je připravíme tak,že nejprve odtrhneme hlavičku a odstraníme končetiny.Směrem od břicha vyloupneme kruný...

Načteno

edesky.cz/d/10785118

Meta

Nic nerozpoznáno


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Chcete vědět víc?

Více dokumentů od Obec Rybí      Zasílat nové dokumenty emailem      Napište portálu edesky.cz