« Najít podobné dokumenty

Obec Horní Bukovina - Žádost dle zákona 106/1999 Sb.

Tento dokument byl načten z úřední desky, kterou vede Obec Horní Bukovina.


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Žádost dle zákona 106/1999 Sb.
OBEC HORNÍ BUKOVINA
<br> ČJ.: OU-HB-6/2022
<br> V Horní Bukovině 22.dubna 2022
<br> ROZHODNUTÍ o odložení žádosti
<br> Obecní úřad Horní Bukovina,jako povinný subjekt (dále jen „povinný subjekt“),podle ustanovení 5 2 odst.1 zákona č.106/1999 Sb <.>,o svobodném přístupu k informacím,ve znění pozdějších předpisů (dále jen „IntZ“),přijal dne 27.03.2022 žádost—
<br> _,a ve věci žádosti podle „lníZ“ podle 5 14 odst.5 písm.c) „Ian“ rozhodl takto:
<br> žádost paní _ _ o poskytnutí informací podle „I “ spočívající v zaslání odpovědí na otázky:
<br> „l) Protestoval předseda VOZu—a jakoby představitel České republiky,při setkání s válečným zločincem _proti válečnému zločinu,kterého se dopustily Ukrajinské síly pod velením _dne 14.3.2022 v obytném centru města Doněck?
<br> 2) Nebylo to náhodou tak-,že předseda VOZu— VYjadřoval tomuto válečnému zločinci _lokonce obdivl!!??? Nemohlo by to být tím,že se jako zbabělý válečník z luxusních pohovek českých státních klimatizovaných kanceláří a zločinný dodavatel smrtících zbraní na Ukrajinu,který tam dokonce ilegálně a veřejným zločinem proti veškeré zákonnosti a proti ústavními pořádku českého státu verbuje vojáky,se však při své cestě za svým spolupachatelem— skrývá sám v civilním vlaku za bezbranné Ukrajince,které využil jako živé štíty a tím se dopustil sám válečného zločinul? Nemohlo by to být tedy tím,že válečný zločinec “vyjadřuje svůj obdiv druhému válečnému zločinci Zelenskému?
<br> 3) Považují orgány VOZu civilisty,starce,ženy a děti,kteří zemřeli dne 14.3.2022 z důvodu nelegálního použití zakázané kazetové munice a taktické rakety U—Točka ze strany vražedného _ režimu proti centru města Doněck,vůbec za lidské bytosti?
<br> 4) Pokud orgány VOZu považují Doněck za Ukrajinské území,dokáží nějak vysvětlit,proč tedy Ukrajinské vojenské síly pod kontrolou žida—útočí zakázanou smrtonosnou nelidskou zbraní na své vlastní civilisty? Takže ti lidé si tu zákeřnou zbraň,která byla použita k jejich trvalému zmrzačení a usmrcení,musel...

Načteno

edesky.cz/d/5319096

Meta

Zákon 106/1999  


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Chcete vědět víc?

Více dokumentů od Obec Horní Bukovina      Zasílat nové dokumenty emailem      Napište portálu edesky.cz