« Najít podobné dokumenty

Obec Babice (Třebíč) - Žádosti o informaci dle zánona č. 106 + odpověď

Tento dokument byl načten z úřední desky, kterou vede Obec Babice (Třebíč).


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Stáhnout
“W Datum narození: „Adresa trvalého pobytu: W Prosím pro komunikaci používat výhradně mojí datovou schránku: “*
<br> “1.03.2022
<br> Věc: Žádost podle zákona č.106/1999 Sb <.>,o svobodném přístupu k informacím
<br> Vážené dámy a pánové <,>
<br> V souvislosti s podivným a zjevně zločineckým vyjádřením vrcholného představitele nepochybně zrůdné zločinecké organizace VOZU.slo'ývojíci sejako Vždy za znaky jakoby na oko Českého úřadu,tedy konkrétně statniho zastupitelství,o svévolněm zákazu svobodného xyiadřováni nil/oni ohledně Ukrajiny nebo snad dokonce i Ruska a jeho představitelů.bych „se mio dotázala podle zákona č.106/1999 Sb.o svobodném přístupu k informacím nn naislcdujicí otázky:
<br> 1.Je státnímu zastupitelství známo,že v roce 1932-1933 h_\l na | ikrajině uměle způsobený vyhlazovací hladomor,při kterém zemřely miliony Ukrajinců? Ve zkratce se dá konstatovat podle všech dostupných historicky ch pramenů.že tento hladomor byl řízený židem Lazarem Kaganovíčem ;1 _icho zrůdnou židovskou bandou.Je tedy zakázáno vyjadřovat i podporu a uznání židům či židovskému státu Izrael či židovským představitelům? Budu ledy vyjádření této podpory židům taktéž zkoumáno takzvanými orgány \“l l/ u činnými v trestním řízení pro podezření ze spáchání trestného činu '?
<br> 2.Je povoleno vyjadřovat uznání židovské guerille.klcni si \ roce 2014 na Ukrajině opět zcela zločinným a nezákonným způsobem sicintjako v Čechách uzurpovala moc & dopouštěla se taktéž podobné _inlw \ Čechách a v dalších zemích děsivých zločinů proti lidskosti na slovanských obyvatelích,tedy konkrétně na Ukrajině zločinů proti etnickým slovanským i íkrajincům nebo etnickým Rusům? Budoujakoby na oko Česke organ).\ c skutečnosti orgány VOZU,zkoumat také tato vyjádření obdivu a podpory této židovské guerille pro podezření ze spáchání trestného činu?
<br> Děkuji mnohokrát za pečlivé zodpovězení mých otázek podle zákona <.>
<br> mluvčí Národní ()dhoim c Rady (NOR)
<br> Vážené dámy a pánové <,>
<br> Žádám Vás tímto o ...

Načteno

edesky.cz/d/5299389

Meta

Zákon 106/1999  


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Chcete vědět víc?

Více dokumentů od Obec Babice (Třebíč)      Zasílat nové dokumenty emailem      Napište portálu edesky.cz