« Najít podobné dokumenty

Město Frýdek-Místek‎ - Výběrové řízení na místo referenta oddělení stavebního řádu při odboru územního rozvoje a stavebního řádu Magistrátu města Frýdku-Místku - DRUHÉ PRODLOUŽENÍ TERMÍNU!!!

Tento dokument byl načten z úřední desky, kterou vede Město Frýdek-Místek‎.


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Výběrové řízení na místo referenta oddělení stavebního řádu při odboru územního rozvoje a stavebního řádu Magistrátu města Frýdku-Místku - DRUHÉ PRODLOUŽENÍ TERMÍNU!!!
Výběrové řízení na místo referenta oddělení stavebního řádu při odboru územního rozvoje a stavebního řádu Magistrátu města Frýdku-Místku - DRUHÉ PRODLOUŽENÍ TERMÍNU!!! | Občan | Oficiální stránky statutárního města Frýdek-MístekVýběrové řízení na místo referenta oddělení stavebního řádu při odboru územního rozvoje a stavebního řádu Magistrátu města Frýdku-Místku - DRUHÉ PRODLOUŽENÍ TERMÍNU!!!
Statutární město Frýdek-Místek – tajemník Magistrátu města Frýdku-Místku vyhlašuje výběrové řízení na místo referenta oddělení stavebního řádu při odboru územního rozvoje a stavebního řádu Magistrátu města Frýdku-Místku,Radniční 1148.Termín zasílání přihlášek se prodlužuje do 31.07.2019.11.07.2019 13:37 (Aktualizováno: 11.7.2019 14:52) Počet zhlédnutí: 499 MM F-M ODBOR ÚZEMNÍHO ROZVOJE A STAVEBNÍHO ŘÁDU
Obrázky
Přílohy
Novinky
Odběr novinek e-mailem.Zprávy z města Zprávy z magistrátu Úřední deska E-mail Kontrola Zadejte číslo složené z dnešního datumu a roku a dne (například druhy leden 2018 vypdata takhle.120182)

Načteno

edesky.cz/d/3139410

Meta

Nic nerozpoznáno


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Chcete vědět víc?

Více dokumentů od Město Frýdek-Místek‎      Zasílat nové dokumenty emailem      Napište portálu edesky.cz