« Najít podobné dokumenty

Obec Rašov - Nařízení obce Rašov č. 1/2009 kterým se stanoví vymezení úseků místních komunikací v katastrálním území Rašov, na nichž se pro maly dopravní význam nezajišťuje sjízdnost a schůdnost odstraňováním sněhu a náledí. (pdf, 214 KB)

Tento dokument byl načten z úřední desky, kterou vede Obec Rašov.


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Nařízení obce Rašov č. 1/2009 kterým se stanoví vymezení úseků místních komunikací v katastrálním území Rašov, na nichž se pro maly dopravní význam nezajišťuje sjízdnost a schůdnost odstraňováním sněhu a náledí. (pdf, 214 KB)

NAŘÍZENÍ Obce Rašov č.1.<.>.<.> /2009
<br> kterým sc.stanoví vymezení úseků místních komunikací v katastrálním území Rašov,na nichž se pro malý dopravní význam nezajišťuje sjízdnost a schůdnost odstraňováním sněhu a náledí <.>
<br> Zastupilclstvo Ohco Rašov se na svém řádném zascdáni dne.6.11.2009 usneslo vydat na základě ustanovcní š 11 ve spojení s ustanovením $ 102 odst.4 3 $ 102 odst.2 písm.d) zákona č.128X 2000 Sb <.>,o obcích (obecní zřízcní),& na základě ustanovení $ 2? odst.5 zákona č.13/199? Sb <.>,o pozcmních komunikacích,v platném znění,toto nařízení:
<br> Článek 1.Vymezení neudržovaných.úscků místních komunikací a chodníků
<br> Úseky místních komunikací v katastrálním území Rašov,na nichž se pro jcjich malý dopravní význam nezajišťuje sjízdnost a schůdnost odstraňováním sněhu a náledí (neudržované úseky),se vymezují takto:
<br> Místní komunikscc :Cclá „Malá Strana“— od domu msnžclů Bcrésových po dům Fcifcra Miroslava Pvlísmí.lmmunilmcc
<br> Ncndtžované úseky místních komunikací jc povincn vlastník místních komunikací,kterým je ()hcc Rašov,„značit dr_ipravní značkou č.A 22 jiné nclmzpcčí s dodatkovou tabulkou €.li 'l2 s n-xtcm: „Silnřc sc v zimě neudržuje-.“ <.>
<br> !Íscltg' chodníků v kamstráhiím uzemí Rašov,na nichž se pro jejich malý dr_wpravní v):-mom nczajíšťujc sjízdnost a schůdnost odstraňováním sněhu a náledí (neudržované úseky),sc vymezují takto:
<br> (Ži'mtiníl—z :X'Íěcachnj- il.—miaj chodnficn po prin :.? straně silnici; moč-rum ml í,!'>:'!'rnir_t._ -— od domu og'nšifi až po zastávku autobusu u rybníka <.>
<br> (Žimdníi—t '.“vsechny- (mul—:).“ cimc'inílci'r lux-'t; sérum“ ml.žnnm Č.p.(3 )".:xmar; Žil.a) nn (ius—,".S.<.> -',Pokoj l'tzintišch
<br> *.' „" _ ' ' 'F.<.>.- "f '.“._-.<.> : = ' '.' r: :- :m-oiilmra-nm: nm:.au chodníku Ir.Din'nicn '.'l:t—-Ht5lt s-z':-r=-.!:;L„.'"r mí.a|“="-iin|liíli.'.'r,su nm gr ' '"
<br> oznacit (incíal'lu'nfou tzibuíkon 5.<.> F,12 s chtcm: „\"limdnik si: \- zn.-mc m-ndtí:=.1jc""' <.>
<br> Liam-?!: ') ij Činnost
<br> Ilam Haiti.-"mniši nabývá llČÁílIĚ-íníťi Llncm i.iIřLLl.<.> -p;l.ihi _?ZUĚH <.>
<br> <,>
<br> (1
<br> '-.4_\.'.!_)!_-_!r-_.j :"" ' __,[,]
<br>.<.> ! _.“MDM-<: (mcr - „.<.> ).".].(.<.> f “!
<br> “\
<br> \ '-$;\ i 101.1

Načteno

edesky.cz/d/1657317

Meta

Nic nerozpoznáno


Z důvodu ochrany osobních údajů nemůžeme dokumenty zobrazovat neregistrovaným uživatelům.

Více dokumentů od Obec Rašov      Zasílat nové dokumenty emailem      Napište portálu edesky.cz